Teriyaki marhaburger
//php pintsandcrafts_edge_get_module_template_part('templates/parts/post-info/author', 'blog', '', $part_params); ?>
Décsi Botond - Katalan Tóni konyhafőnöke
Hozzávalók
- Marhahús
- Fehér hagyma
- Reszelt gyömbér
- Őrölt bors
- Petrezselyemzöld
- Teriyaki szósz
- Füstölt Maldon só
- Bagel vagy hamburger
- Zöldségek
- Ecetes gyömbér
- Pirított shimeji gomba
- Zöldség chips
FÓTI Narancsos-mézes gyömbér sör
ELKÉSZÍTÉSE
A darált marhahúsunkat finomra vágott fehér hagymával, reszelt gyömbérrel, frissen őrölt borssal, petrezselyemzölddel és teriyaki szósszal ízesítjük. A húspogácsákat frissen őrölt borssal és füstölt Maldon sóval ízesítve megsütjük. Pirított bagelba vagy hamburger zsemlébe, ízlés szerint zöldségekkel, terityaki szósszal töltjük. Ecetes gyömbérrel, pirított shimeji gombával, zöldség chipsszel és egy pohár hideg FÓTI Narancsos-mézes gyömbér sörrel kínáljuk.