Sörös – cheddar leves
//php pintsandcrafts_edge_get_module_template_part('templates/parts/post-info/author', 'blog', '', $part_params); ?>
DÉCSI BOTOND - KATALAN TÓNI KONYHAFŐNÖKE
Hozzávalók
- Vaj
- Hagyma
- Fokhagyma
- Cayenne Paprika
- Liszt
- Zöldségalaplé
- Cheddar
- Tejszín
- Kenyérchips
- Bacon
FÓTI Zwickl sör

ELKÉSZÍTÉSE
Kevés vajon hagymát pirítunk, melybe egy kevéske fokhagymát és finomra őrölt cayenne paprikát is kipirítunk. Egy kevés liszttel megszórjuk és zöldségalapelvél felöntjük. Beletesszük a felkockázott fehér cheddart és egy kevés alacsony zsírtartalmú tejszínt. Miután elolvadt a sajt és felforrt a levesünk, egy FÓTI Zwickl sörünkből megkínáljuk, beízesítjük ízlésünk szerint. Turmix-géppel krémesítjük. Tálaláshoz kenyérchipset és pirított bacon készítünk.