Érlelt bélszínszeletek pirított zsenge zöldségekkel és sörös demi glace mártással
//php pintsandcrafts_edge_get_module_template_part('templates/parts/post-info/author', 'blog', '', $part_params); ?>
DÉCSI BOTOND - KATALAN TÓNI KONYHAFŐNÖKE
Hozzávalók
- Bélszín
- Bors
- Extra-szűz olíva
- Idényzöldségek
- Marhacsont
- Gyökérzöldségek
- Vaj
FÓTI 500 sör

ELKÉSZÍTÉSE
Bélszínünket frissen őrölt borssal finoman bedörzsöljük, egy extra-szűz olívával kikent zsírpapírba csomagoljuk és egy pár éjszakára a hűtőben pihentetjük. Sütés előtt felszeleteljük, majd mindenki kedve szerinti módozatra sütjük.
Idényzöldségekből egy színes, ízletes kompozíciót állítunk össze.
És készítünk lesütött marhacsontból és gyökérzöldségekből egy tartalmas demi glace mártást. Ehhez nem illik más, mint ez a magas extrakt anyagtartalmú FÓT 500-as sör. Redukciót készítünk belőle és tálalás előtt beízesítjük a demi glace mártásunkat. Egy-két apró kocka vajjal selymesítjük mártásunkat, melyből bőven kínálunk a bélszínünk mellé.